Valtterin erikoiset

Karate, mitä se on?

Karate on kamppailuhommaa ja sehän meinaa sitä, että luomet tummuu ja itkua pääsee.

Okei, no mitä Seibukan-karate on?

Luomet tummuu ja itkua pääsee perinteisessä Okinawan hengessä.

Sopiiko Seibukan-karate minulle?

Etsitpä sitten harrastusta jossa voisit kehittää itsepuolustustaitojasi, tai vain hauskaa ja monipuolista kuntoilumuotoa (jossa myös samalla kehittyy itsepuolustustaidot!), niin Seibukan-karate sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ikään ja kuntoon katsomatta. Riippumatta iästä ja kunnosta. Get it?

Niin, ja vastoin vakuutusyhtiöiden ehtoja… tässä loukkaantumisriski on huomattavasti pienempi kuin esim. sählyssä tai futiksessa, ellei sitten treeneissä jostain syystä pelata sählyä tai futista.

Haluan kokeilla, heti, eli mitäs nyt?

Etsi sinua lähinnä oleva seura, ota yhteyttä, ja sitten oletkin jo tervetullut dojolle pällistelemään. Ja itse asiassa, parempi onkin tulla ensin pällistelemään jotta vähän näet mistä hommassa on kyse. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse ottaa paineita että pitää osallistua “turpatalkoisiin” jo ekoissa treeneissä. Sekin toki on sallittua. Siis osallistuminen, ei paineiden ottaminen.